Warner Music Live > Ajankohtaista> Uusi Vain Elämää –superkausi alkaa perjantaina!

Uusi Vain Elämää –superkausi alkaa perjantaina! — 07.09.2017 klo 10:00

 

Kaikki jaksossa esitetyt biisit julkaistaan striimauspalveluissa heti ohjelman jälkeen.

Rakastettu Vain elämää palaa takaisin Hirvensalmen tuttuihin Satulinna-maisemiin.Tänä syksynä ohjelmassa nähdään supertähdet Cheek, Jari Sillanpää, Sanni, Toni Wirtanen, Jenni Vartiainen, Juha Tapio ja Kaija Koo. Uusi kausi on paluu myös artisteille, jotka ovat kaikki olleet mukana ohjelmassa aiemmin.

Jokaisen artistin päivästä on koostettu kahden tunnin pituinen jakso, joka näytetään Nelosella perjantaisin klo 20.00-22.00. Jaksossa kuullaan upeita tulkintoja kunkin artistin kappaleista sekä syvennetään ajatuksia urasta ja elämästä. Kaikki ohjelmassa esitetyt biisit julkaistaan striimauspalveluissa heti jakson päätyttyä.

Vain elämää -soittolistan löydät täältä.

Ensimmäisenä on vuorossa Cheekin päivä.

Seitsemännen Vain elämää -kauden jaksojärjestys on tässä:
Cheekin päivä 8.9.
Jari Sillanpään päivä 15.9.
Sannin päivä 22.9.
Toni Wirtasen päivä 29.9.
Jenni Vartiaisen päivä 6.10.
Juha Tapion päivä 13.10.
Kaija Koon päivä 20.10.
Encore-jakso 27.10.