Warner Music Live > Ajankohtaista> Neljänsuoran Antti Ketoselta soolosingle- taustajoukoissa Lauri Tähkä!

Neljänsuoran Antti Ketoselta soolosingle- taustajoukoissa Lauri Tähkä! — 25.08.2017 klo 13:11

Supersuositun Neljänsuora -yhtyeen laulaja Antti Ketonen kokeilee siipiään myös sooloartistina: hänen singlensä Olisitpa sylissäni julkaistaan perjantaina 25. elokuuta. Antti oli pohtinut soolouran kokeilemista aiemminkin, mutta Tähdet, tähdet -ohjelmaan osallistuminen rohkaisi toteuttamaan ajatuksen.

– Soolon kokeileminen tuntuu jännältä, koska olen tehnyt Neljänsuoran kanssa töitä jo 19 vuotta. Yhtyeessä tehdään kompromisseja, mutta nyt saan siinä sivussa toteuttaa omaa näkemystäni. Neljänsuora-fanien ei kannata olla huolissaan, sillä sooloiluni ei ole pois bändiltä tai vaikuta sen toimintaan, Antti Ketonen sanoo.

Olisitpa sylissäni -kappale kertoo tulikuuman rakkauden menettämisestä. Antti Ketosen tulkinnassa kuullaan pakahduttavaa ikävää, polttavaa kaipausta, odotusta sekä toivoa tulevaisuudesta. Samuli Sirviön (mm. Ellinoora) tuottaman kappaleen on tehnyt Lauri Tähkä, ja hänen lisäkseen sitä oli sanoittamassa Sinikka Svärd.

– Biisin tekeminen oli antoisaa. Sain Latelta neuvoja, paljon ajateltavaa ja lähestymiskulmaa kappaleeseen. Studiossa kaikki loksahti maagisesti paikalleen, Antti jatkaa.

Hiljattain kultaa Soittakaa Kuurankukkaa -kappaleella striimannut Neljänsuora on energisestä livemeiningistään tunnettu, yli 150 keikkaa vuodessa tekevä yhtye. Muun muassa hiteistä Siipirikko, Valtava maailma ja Kaksi kauneinta tunnetun yhtyeen musiikki alkoi kehittyä jo useita vuosia sitten tanssimaailmasta popimpaan suuntaan ja on näin varmistanut asemansa myös levymarkkinoilla ja radiosoitossa.