Ajankohtaista

Kotimaisen musiikin huippunimet avautuvat Alasti-klubilla — 09.08.2017 klo 12:00

 

Uudessa musiikkiohjelmassa artistit riisuvat musiikin ympäriltä kaiken ylimääräisen keskittyen ainoastaan säveliin ja sanoihin. Alasti-klubi on keikkasarja, jotka koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista musiikkiesityksistä. Uusia puolia tutuista kappaleistaan etsivät mm. Vesala, Juha Tapio, Mikael Gabriel ja Kaija Koo.

Alasti-klubi on uusi musiikkiohjelma, jossa suomalaisten huippuartistien ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen. Klubilla etsitään tutuista lauluista uusia puolia ja riemuitaan pienistä yksityiskohdista. Klubin ydinajatus kiteytyy siihen, että alastomuus on kaunista ja rumaa, pelottavaa ja kiihottavaa, paljasta ja siksi rakastettavaa. Konsertit sekä C Moressa nähtävät taltioinnit koostuvat intiimeistä haastatteluista sekä akustisista keikoista. Alasti-klubissa on mukana kahdeksan artistia: Vesala, Mikael Gabriel, Juha Tapio, Kaija Koo, Michael Monroe, Erin, Lauri Tähkä sekä Tuure Kilpeläinen.

Artisteja haastattelee muusikko-juontaja Elias Kaskinen kaivaen kollegoistaan esiin vastaukset kaikkein tärkeimpiin kysymyksiin. Ohjelma perustuu Alasti-klubikonseptiin, joka on Elias Kaskisen, Kalle Lindrothin ja Roope Salmisen alkuperäisidea. Kaskinen on isännöinyt klubia vuodesta 2014 alkaen ja tänä syksynä klubisarja toteutetaan Helsingin Kulttuuritalolla.

  Konserttiaikataulut sekä lipunmyynti
Alasti-klubin konserttien liput tulevat myyntiin Lippupisteessä perjantaina klo 9 11.8.2017. Keikat järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla.

 la 16.9. Erin
su 17.9. Mikael Gabriel
ma 18.9. Michael Monroe
ke 20.9. Juha Tapio
to 21.9. Tuure Kilpeläinen
ti 26.9. Vesala
ke 27.9. Kaija Koo
to 28.9. Lauri Tähkä

Ohjelman tuottaa Rabbit Films Oy ja se saa ensi-iltansa C Moressa loppuvuodesta 2017. Alasti-klubin jaksot esitetään myös Subilla keväällä 2018.

 Median osallistuminen konsertteihin
Medialle on varattu rajallinen määrä lippuja konsertteihin. Lippuvaraukset: heidi.valkkila@mtv.fi Artistihaastattelut: isadora.kamotskin@warnermusic.com

Lisätiedot
Ohjelmaviestintä: Heidi Välkkilä, heidi.valkkila@mtv.fi, 040 544 7823, C More
Artistihaastattelut: Isadora Kamotskin, isadora.kamotskin@warnermusic.com, 045 120 9931 Warner Music