Warner Music Live > Ajankohtaista> Don Huonojen lähes loppuunmyydylle juhlakiertueelle lisäkeikka

Don Huonojen lähes loppuunmyydylle juhlakiertueelle lisäkeikka — 17.08.2017 klo 12:51

Hyvää yötä ja huomenta 20v –kiertue laajenee Lahteen Möysän Musaklubille. Syyskuun 21. päivä soitettavan keikan liput tulevat myyntiin perjantaina 18.8.2017. Lisäksi Hyvää yötä ja huomenta –levy julkaistaan ensimmäistä kertaa vinyylinä.

Suomirockin olennaisimpiin vaikuttajiin kuuluva Don Huonot ilmoitti keväällä palaavansa keikkalavoille syyskuussa juhlistaakseen Hyvää yötä ja huomenta –albuminsa julkaisun 20-vuotispäivää. Näistä paluukeikoista kolme on jo myyty loppuun, eikä Tampereen keikallekaan ole enää montaa lippua jäljellä. Nyt bändin faneille tarjotaan uusi mahdollisuus nähdä suosikkibändi livenä, sillä kiertueeseen on lisätty keikka Lahden Möysän Musaklubille torstaina 21.9. Tämän kiertueen avauskeikan liput tulevat myyntiin perjantaina 18.8.2017 klo 9:00.

 Juhlakiertueen kunniaksi Hyvää yötä ja huomenta –levy julkaistaan ensimmäistä kertaa vinyylinä. Svart Recordsin 15.9. julkaiseman tupla-lp:n bonuslevylle on koottu kaikki albumiin liittyvä materiaali, joista voisi mainita mm. Kari Tapion esittämä Piikkilankaa sekä kappaleen venäjänkielinen versio.

Edellisen kerran Don Huonot nähtiin keikoilla vuonna 2015. Tuolloin bändi soitti historiansa isoimman oman keikan Helsingin Jäähallissa ja sen jälkeen lyhyen Suomen-kiertueen, jonka lisäksi yhtye nähtiin muutamilla festivaalikeikoilla. Nyt näistä harvinaislaatuisista esiintymisistä on mahdollista päästä nauttimaan viidellä klubikeikalla, joiden jälkeen Don Huonot vetäytyy jälleen tauolle.

Hyvää yötä ja huomenta on julkaisu, jolla Don Huonot tuli suuren yleisön tietoisuuteen ja siltä löytyvät hittikappaleet Riidankylväjä, Olemme kuin veljet sekä Hyvää yötä ja huomenta. Syksyn keikoilla legendaarinen albumi kuullaan kokonaisuudessaan.

DON HUONOT – HYVÄÄ YÖTÄ JA HUOMENTA 20V KIERTUE

To 21.9. Lahti, Möysän Musaklubi
Pe 22.9. Helsinki, The Circus (Loppuunmyyty)
La 23.9. Jyväskylä, Lutakko  (Loppuunmyyty)
To 28.9. Turku, Gong (Loppuunmyyty)
Pe 29.9. Tampere, Pakkahuone

Kiertueen support-artistina nähdään Elias Gould.

Lipunmyynti Lahden keikalle alkaa perjantaina 18.8.2017 klo 09.00. Liput osoitteesta www.tiketti.fi