Ajankohtaista

TUULI JULKAISI NELJÄN KAPPALEEN EP:N! — 26.07.2017 klo 10:14

Aikuistunut Tuuli julkaisi tänään englanninkielisen EP:n, joka sisältää neljä hänen suosikkibiisiään:

1. Attention (Charlie Puth)
2. Despacito (Luis Fonsi, Daddy Yankee)
3. Issues (Julia Michaels)
4. Make Me (Cry) (Noah Cyrus)

– Olen noin vuoden tehnyt Youtubeen englanninkielisiä covereita, jotka ovat saaneet tosi hyvää palautetta niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Englanniksi laulaminen on aina ollut mulle luontevaa ja olen innoissani EP:n julkaisusta, Tuuli kertoo.

Kuuntele EP tästä!

Tuulin laadukkaita covereita on aiemmin päässyt kuuntelemaan hänen Youtube-kanavallaan, ja esitykset ovat keränneet satojatuhansia katselukertoja. Lisäksi Tuulin kanava on ehdolla Vuoden musiikkikanavaksi elokuussa järjestettävässä Tubeconissa.

 Tuuli on aiemmin julkaissut mm. kultarajan ylittäneen singlen Nimet listalla (feat. Mikael Gabriel) sekä kultarajaa lähentelevän biisin Justin (feat. Daniel Okas). Tuorein kappale on toukokuussa ilmestynyt SOLO. Monilahjakas Tuuli on musiikin ohella luontevasti myös sosiaalisen median edelläkävijä.

Facebook
Instagram
Youtube (TUULI)
Youtube (tuulivirallinen)