Warner Music Live > Ajankohtaista> Haemme vahvistusta myyntitiimiimme!

Haemme vahvistusta myyntitiimiimme! — 08.05.2017 klo 14:12

Oletko luova myyntitykki? Kiinnostaako työ Suomen suurimmassa musiikkiyhtiössä? Ovatko livekeikat lähellä sydäntäsi? 

Mikäli vastasit näihin kaikkiin kysymyksiin kyllä, voit olla etsimämme henkilö.

Warner Music Live etsii myyntitiimiinsä dynaamista ja ammattitaitoista agenttia. Työnkuva sisältää artistiemme keikkojen myyntiä ja keikkojen järjestämistä. Haemme innokasta, motivoitunutta ja vastuuntuntoista myynnin osaajaa, joka omaa luontaista kiinnostusta artistien urasuunnittelua ja keikkamaailmaa kohtaan. Kokemus alalta katsotaan eduksi. Työ on kokopäivätyötä, ja joskus työtehtävät painottuvat myös iltoihin.

Mikäli kiinnostuit tästä harvoin tarjolla olevasta mahdollisuudesta, myy itsesi meille!
Laita vapaamuotoinen hakemus + CV pe 26.5. mennessäanna-tiina.timonen@warnermusic.com (tiedustelut vain sähköpostitse)

Warner Music Live on Suomen johtava ohjelmatoimisto, joka edustaa maan kovimpia artisteja, muun muassa: Antti Tuisku, Kaija Koo, Happoradio, JVG, Vesala, Jenni Vartiainen, Haloo Helsinki!, Anna Abreu, SANNI, Chisu, Suvi Teräsniska, Samuli Edelmann ja Michael Monroe. Warner Music Live on osa Warner Music Finland – levy-yhtiötä, joka kuuluu kansainväliseen Warner Music Groupiin.