Warner Music Live > Ajankohtaista> Don Huonot palaa keikoille syyskuussa

Don Huonot palaa keikoille syyskuussa — 31.05.2017 klo 16:41

Suomirockin olennaisimpiin vaikuttajiin kuuluva Don Huonot palaa keikkalavoille syyskuussa juhlistaakseen Hyvää yötä ja huomenta –albuminsa julkaisun 20-vuotispäivää. Viimeksi bändi nähtiin keikoilla vuonna 2015, jolloin bändi soitti historiansa isoimman oman keikan Helsingin Jäähallissa ja sen jälkeen lyhyen Suomen-kiertueen, jonka lisäksi yhtye nähtiin muutamilla festivaalikeikoilla. Nyt näistä harvinaislaatuisista esiintymisistä on mahdollista päästä nauttimaan neljällä klubikeikalla, joiden jälkeen Don Huonot vetäytyy jälleen tauolle.

Hyvää yötä ja huomenta on julkaisu, jolla Don Huonot tuli suuren yleisön tietoisuuteen ja siltä löytyy muun muassa hittibiisit Hyvää yötä ja huomenta sekä Riidankylväjä. Syksyn keikoilla kuullaan legendaarinen albumi kokonaisuudessaan.

Kiertueen support-artistina nähdään Elias Gould.

Lipunmyynti keikoille alkaa torstaina 1.6.2017 klo 09.00.

KEIKAT
Pe 22.9. Helsinki, The Circus (Ennakkoliput: www.ticketmaster.fi)
La 23.9. Jyväskylä, Lutakko (Ennakkoliput: www.lippu.fi)
To 28.9. Turku, Gong (Ennakkoliput: www.tiketti.fi)
Pe 29.9. Tampere, Pakkahuone (Ennakkoliput: www.tiketti.fi & www.lippu.fi)