Warner Music Live > Ajankohtaista> Waltteri Torikka Triolta albumillinen Rautavaaran lauluja

Waltteri Torikka Triolta albumillinen Rautavaaran lauluja — 29.03.2017 klo 13:00

Waltteri Torikka julkaisee yhtyeensä Waltteri Torikka Trion kanssa levyllisen Tapio Rautavaaran uudelleenversioituja kappaleita. Baritoni Waltteri Torikan, Juha Savelan (kitara) ja Eero Ignatiuksen (kontrabasso) muodostaman yhtyeen albumi Sininen uni – Rautavaaran lauluja  julkaistaan 28. huhtikuuta.

Tapio Rautavaaran aikaa kestävissä levytyksissä avautuu sanoin ja sävelin kansakuntamme sielunmaisema. Trion projekti syntyi kolmikon halusta sävyttää klassikkolauluja omilla kokemuksillaan ja omista lähtökohdistaan käsin. Itsenäisyyden juhlavuonna lauluja haluttiin herättää uudelleen henkiin, ja komeaäänisen Waltteri Torikan tulkinnat vuoropuhelussa kitaran ja kontrabasson kanssa koskettavat koko elämän kirjoa ja sen rajapintoja.

  Waltteri Torikan albumit Sydän (2015) ja Rakkaus (2016) ovat olleet suurmenestyksiä. Waltteri on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Pro Musica -säätiö valitsi Waltterin vuonna 2014 vuoden nuoreksi muusikoksi.

  Waltteri Torikka Trion levynjulkaisukonsertti Sininen uni – Rautavaaran lauluja Helsingin Savoy-teatterissa su 7.5. klo 18.30.

Liput alkaen  27,50 euroa osoitteesta lippu.fi.