Warner Music Live > Ajankohtaista> Antti Tuisku julkaisi uuden singlen syntymäpäivänään

Antti Tuisku julkaisi uuden singlen syntymäpäivänään — 27.02.2017 klo 11:27

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisi tänään maanantaina 27. helmikuuta, 33-vuotissyntymäpäivänään, uuden Rahan takii -singlen. Hän on odottanut biisin ilmestymistä paljon, ja sanoo kappaleen olevan täysin erilainen kuin syvällinen ja paljon ajatuksia herättänyt Mä hiihdän.

– Rahan takii -biisillä palaan juurilleni ja esittelen tulevalta Anatude-albumilta sitä hauskempaa, ironisempaa ja menevämpää puolta. Halusimme Jurekin, Aku Rannilan ja Saara Törmän kanssa tehdä hauskan mutta myös ajankohtaisen biisin tämän päivän yhteiskunnasta, jossa raadetaan niska limassa samalla kun raha ja menestyminen tuntuvat hallitsevan kaikkea. On jalo ajatus, että raha ei olisi kaiken taustalla, mutta todellisuudessa tuon ajatuksen toteuttaminen tämän päivän maailmassa on yksinkertaisesti hankalaa, Antti sanoo.

Antti toivoo kappaleen antavan ihmisille virtaa, jonka avulla jaksaisi huononakin aamuna nousta sängystä.

Antin kultaa striimannut Mä hiihdän -single julkaistiin tammikuussa, uusi albumi valmistuu syksyksi. Syksyllä Antti nähdään myös Nelosella Idolsin päätuomarina. Ei liene epäselvää, että vuosi 2017 tulee olemaan Anatuden.

Kuuntele Rahan takii täältä!

instagram.com/antti_tuisku
facebook.com/anttituiskuofficial
Snapchat: antti_tuisku
#anatude #rahantakii