Ajankohtaista

Neljänsuoran suosituimmat kappaleet kokoelmalevyksi — 12.10.2016 klo 11:29

190295894504Neljänsuoran menestyksekäs ura on koottu yksiin kansiin albumiksi Suurimmat hitit 2003-2016. Ensi viikon perjantaina 21. lokakuuta julkaistavalle tuplalevylle valikoitui 40 Neljänsuoran suosituinta kappaletta.

-Olemme tehneet uramme aikana kahdeksan albumia, joten biisien valitseminen oli yllättävän vaikeaa. Kysyimme Facebookissa faneilta apua ja hyviä ehdotuksia tuli lopulta niin paljon, että teimme tuplalevyn, Neljänsuoran laulaja Antti Ketonen kertoo.

Kokoelmalta löytyvät muun muassa voimaballadit Siipirikko, Mansikkaa ja valkoapilaa, Kaksi kauneinta sekä Syksyn Sävelestä tuttu Aurinko. Neljänsuoran tavaramerkki on myös energinen livemeininki, joka kuuluu loistavasti esimerkiksi hiteissä Valtava maailma, Tuulikki, pidä huivistasi kii, Julia ja Kesä vielä jäädä vois feat. Stig.

Suurimmat hitit 2003-2016 sisältää myös elokuussa julkaistun, Spotifyn top 50 -listalla menestyneen menevän singlen Soittakaa Kuurankukkaa. Yksi tuplalevyn helmistä on Siipirikko-hitistä faneja ajatellen tehty päivitetty versio.

Neljänsuoralla on takanaan pitkä ja menestyksekäs ura, ja yhtye on vuosien aikana kehittänyt musiikkiaan tanssimaailmasta popimpaan suuntaan varmistaen samalla asemansa levymarkkinoilla ja radiosoitossa. Tänä syksynä Neljänsuoran laulaja Antti Ketonen hurmaa katsojia menestysohjelman Tähdet, tähdet -kolmannella kaudella.