Ajankohtaista

SANNIn Että mitähän vittua -kappale keräsi julkaisupäivänä Spotifyssa 294 429 kuuntelua! — 11.02.2016 klo 11:03

SANNIemvSANNIn single Että mitähän vittua sai jo viikko ennen julkaisuaan osakseen valtavasti kiinnostusta ja huomiota. Odotettu kappale julkaistiin eilen 10. helmikuuta, ja se keräsi ensimmäisen vuorokauden aikana huikeat 294 429  kuuntelua Spotifyssa! Se on uusi päiväkohtainen striimiennätys Suomessa. Edellinen päiväkohtainen striimiennätys oli 254 900. Että mitähän vittua -kappale on SANNIn ja tuottaja Hank Solon käsialaa.

Ihan mieletöntä! Tää on mun mielestä ainakin note to self, että rehellinen ja häpeilemätön meininki musanteossa on mun juttu ja se on ilmeisesti jengilekkin ihan oikei. Sillä linjalla jatketaan ja kiitos kaikille kuuntelijoille. Tää on vasta alkuu!”, kertoo SANNI.

Kuuntele Että mitähän vittua –kappale!
Viime vuonna julkaistu albumi LELU on myynyt platinaa ja SANNI aloitti viime viikolla kattavavan Lelu Tour –kevätkiertueen, joka päättyy 30.4. Helsingin Kulttuuritalolle. SANNI teki vuoden 2015 aikana yli sata keikkaa ja viime syksyn aikana lähes kaikki hurmokselliset keikat olivat loppuunmyytyjä.