Ajankohtaista

Sini Sabotagen Lue mun huulilta -EP julkaistu — 29.05.2015 klo 10:55

SiniSini Sabotage julkaisi perjantaina kuuden kappaleen Lue mun huulilta –EP:n digitaalisissa palveluissa. EP:n ensimmäinen singlelohkaisu Lue mun huulilta feat. Goucci julkaistaan 29.5. Kappale on Kyösti Salokorven ja Jaakko Salovaaran säveltämä ja tuottama.  Gouccin (Jare Brand) lisäksi EP:llä vierailee Idolsista tuttu Alma.

 ”Oon alkuvuoden tehnyt paljon uusia kappaleita ja halusin kesäksi julkaista EP:n, joka valottaisi vähän sitä mihin suuntaan Sabotage on menossa. Spotifyn ja ylipäätään digitaalisen musakulutuksen takia mua kiinnosti tehdä, joka palvelee tätä päivää ja antaa napakan potkun tulevaan. Oon todella innoissani siitä, että pääsen kesällä vetämään uusia biisejä päivitetyllä keikkakokoonpanolla”, kertoo Sini Sabotage.

Sini Sabotage tuli tutuksi Levikset repee –läpimurtosinglellään huhtikuussa 2013.  Kappale nousi pian julkaistustaan listojen kärkisijoille ja myi kultaa. Joulukuussa 2013 Sabotage julkaisi 22 neliöö –debyyttialbumin.  Sini Sabotage julkaisi vuonna 2006 ensimmäisen albumin Valosiepparit-kokoonpanossa. Sittemmin Sabotage siirtyi soolouralle. Sini Sabotage solmi levytyssopimuksen PME Recordsin kanssa vuonna 2012 joulukuussa.

https://instagram.com/sinisabotage/