Ajankohtaista

Antti Tuiskulle kultaa! — 27.05.2015 klo 11:31

Antti-Tuisku-Promot-10Suomen kirkkaimman poptähden Antti Tuiskun kymmenes albumi En kommentoi julkaistiin viime perjantaina. Sen ensimmäinen single, jo ilmiöksi muodostunut Peto on irti on juuri ylittänyt kultarajan. Kuuntele albumi Spotifyssa!

En kommentoi -albumi esittelee Antti Tuiskusta 2.0-version – aiempaa kypsemmän, varmemman ja rennomman artistin. Silmäkulmassa on uudenlaista pilkettä. Albumi onkin kerännyt ylistäviä arvioita.

”Erityisen ilahduttavaa on, että Tuisku on tehnyt uransa parhaan levyn vasta nyt. ****” – Helsingin Sanomat / Ilkka Mattila
”En kommentoi on rehellinen, uskalias ja kaikille laulajaa aiemmin mollanneille hymyillen keskisormea näyttävä pop-ilottelu. Sillä Tuisku tekee vihdoinkin ihan mitä lystää omalla tyylillään, pitää hauskaa, on itseironinen ja kehottaa kuulijoitaan samaan. 5/5” – Keskisuomalainen / Aki Lehti
”Tässä on nyt se levy, jolla Antti Tuisku löytää yli kymmenen vuoden yrittämisen jälkeen artistipersoonansa.” – Lapin kansa / Niko Peltonen