Ajankohtaista

Ylistetty Eva & Manu julkaisee uuden levyn elokuussa – uusi single Cinnamon Hearts julkaistu! — 13.06.2014 klo 10:28

eva&manu-cinnamon-heartsSuomalais-ranskalainen duo Eva & Manu tuli tutuksi vuonna 2012 ylistetyllä esikoisalbumillaan. Levyltä julkaistu single Feet in the Water nosti yhtyeen nopeasti niin suuren yleisön kuin kriitikoidenkin suosikiksi.

Yhtye julkaisee tänään perjantaina 13.6. kesäisen uutuussinglen Cinnamon Hearts digitaalisesti kaikissa Pohjoismaissa. Uuden biisin on tuottanut arvostettu Tuomo Prättälä. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu 29. elokuuta ilmestyvältä yhtyeen toiselta studioalbumilta. Levy tulee sisältämään Cinnamon Hearts -singlen tavoin tarttuvia popmelodioita elektronisiin elementteihin taitavasti yhdistettynä. Albumilla kuullaan myös kauniita akustisia lauluja.

Cinnamon Hearts on Evan & Manun mukaan oodi hyväntuulisuudelle: sille, että ihmiset eivät saisi unohtaa intohimoa, leikkimielisyyttä, rentoutta ja vilpittömyyttä. Taustalla on myös Evan ja hänen parhaan ystävänsä tarina.

”Koko biisin idea lähti siitä, kun mietin kuka mun ystävistä oikeasti pitää mut elossa, ja hänen kanssa me ollaan aina vähän hulluja ja repäseviä.” Eva kertoo.

”We all have cinnamon hearts! Rohkeus, onnellisuus, intohimo!” Eva & Manu kuvailevat.

Kuuntele Cinnamon Hearts!
Youtube: http://youtu.be/FTte3938L-c
Spotify: http://spoti.fi/1pQw7OR
iTunes: http://bit.ly/1oZQVCm

www.evamanumusic.fi
https://www.facebook.com/evamanumusic