Ajankohtaista

Uutta musiikkia Kaija Koolta! — 24.02.2014 klo 10:20

kuka sen opettaaKiistatta Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Kaija Koo on julkaissut kolmen vuoden tauon jälkeen uuden singlen Kuka sen opettaa. Kappaleen ovat säveltäneet Jonnaemilia ja Mikko Tamminen, sanoitus on Paula Vesalan.

Kuuntele kappale: http://www.youtube.com/watch?v=E5lLfCKyUo0

“Kappaleen teksti on kuin omasta elämästäni, enhän sitä muuten pystyisi laulamaankaan. Olen käyttänyt tulkinnassa koko tunneskaalaani. Kaikista levyttämistäni kappaleista tämä on ollut haastavin, mutta kuten sanotaan: vaikein lapsi on myös rakkain”, Kaija kertoo.

Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia ja hänet tunnetaan Suomen valovoimaisimpana ja energisimpänä esiintyjänä. Hänen kiertueensa starttaa Helsingin Tavastia klubilta 4.huhtikuuta ja uusi albumi julkaistaan 11.4.