Ajankohtaista

15 -vuotias Tuuli julkaisee uutta musiikkia — 17.01.2014 klo 15:47

_MG_4624Salaisuudet-debyyttialbumin vuonna 2012 julkaissut Tuuli on viettänyt viime kuukaudet studiossa valmistellen uutta albumiaan. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on Joonas Angerian ja Axel Ehnströmin säveltämä Nuoruus on ikuinen –kappale. Single julkaistaan tänään digitaalisesti ja siihen on valmistunut musiikkivideo. Tuulin tuleva uudella tiimillä valmistuva albumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Tuuli esittää Nuoruus on ikuinen –kappaleen Tartu mikkiin-ohjelmassa 24.1.

Katso Nuoruus on ikuinen –musiikkivideo!

Tuuli on nuoreen ikäänsä nähden saavuttanut poikkeuksellisen suuren suosion Suomessa. Raikkaita ja energisiä popkappaleita esittävä Tuuli nousi koko kansan tietoisuuteen toukokuussa 2012, kun Salaisuudet -debyyttisingle keräsi yli 2 miljoonaa katselukertaa. Salaisuudet-singleä seurasi suosittu Paljon onnea vaan -kappale ja elokuussa julkaistu Salaisuudet-debyyttialbumi. Syksyllä 2012 Tuuli esitti Syksyn Sävel -tapahtumassa kauniin slovarin Enää ei oo kiire, jonka myötä albumi myi platinaa eli yli 25 000 kappaletta.

Tuulin keikkakalenterin löydät täältä.