Ajankohtaista

KIDSing -voittaja Jenni Jaakkolan esikoisalbumi ilmestyy lokakuussa — 30.08.2013 klo 12:55

Lauri Laukkanen_Jenni Jaakkola_Editorial_fullres-2Kiiminkiläinen 14-vuotias Jenni Jaakkola valittiin maailman ensimmäiseksi KIDSing-voittajaksi toukokuussa. Hän sai palkinnoksi voitostaan levytyssopimuksen ja mahdollisuuden työskennellä Antti Tuiskun kanssa. Jenni Jaakkolan esikoisalbumi Siipeni mun julkaistaan 11. lokakuuta. Levyn ensimmäinen single ja musiikkivideo Tämä on unta on tänään julkaistu Youtubessa: http://youtu.be/GNv_Dxwi658. Kappale julkaistaan Spotifyssa ja iTunesissa 6. syyskuuta. Jennille itselleen on tärkeää, että kappaleissa on tarina.

– Tämä on unta -kappale kertoo niinkin tutusta asiasta kuin ihastuminen. Tykkään biisistä paljon, sillä siinä on niin todenmukaiset sanat. Uskon tarinan koskettavan kaikenikäisiä, Jenni kuvailee.

Siipeni mun -levyn tuottajina toimivat Jukka Backlund (mm. Sunrise Avenue, Antti Tuisku) ja Ville Riippa (Juha Tapio). Albumilta löytyy niin herkkiä balladeita kuin meneviä popkappaleita yhdistettynä koukuttaviin biitteihin. Yhden kappaleista on tehnyt Jennin oma idoli Jannika B. Levyltä löytyy myös duetto KIDSingistä tutun Oona Pätärin kanssa. Warner Music Finland julkaisee levyn yhteistyössä Antti Tuiskun levymerkin Hyökyaalto Recordsin kanssa.

Jennin levynjulkaisua juhlitaan laivakeikoilla syyslomalla. Jennin omien keikkojen lisäksi hän on vierailevana tähtenä Antti Tuiskun 10-vuotisjuhlakiertueella syksyllä. Katso tarkempi keikkalista täältä:  http://warnermusiclive.fi/artistit/jenni-jaakkola/