Warner Music Live > Ajankohtaista> Cheek tekee ainutlaatuisen konsertin Helsingin Jäähallissa syyskuussa

Cheek tekee ainutlaatuisen konsertin Helsingin Jäähallissa syyskuussa — 28.02.2013 klo 14:40

cheek_promoSuomen supertähtiin lukeutuva Cheek esiintyy Helsingin Jäähallissa lauantaina 21.9.2013. Luvassa on ainutlaatuinen konsertti, jollaista ei ole aikaisemmin Cheekiltä nähty. Kaksituntisen spektaakkelin aikana kuullaan kattava läpileikkaus Cheekin koko uran suurimmista hiteistä. Konsertissa on mukana livebändi ja yllätysesiintyjiä.

– Yksi isoista haaveistani on ollut järjestää soolokeikka jäähallissa, mutta en koskaan kuvitellut sen olevan mahdollista. Syyskuussa on tarkoitus tehdä hommat isommin ja paremmin kuin koskaan aikaisemmin, Cheek kertoo.

Cheek hurmasi suomalaiset viime syksynä Vain Elämää -ohjelmassa, joka keräsi miljoonayleisön. Cheekin viime huhtikuussa julkaistu albumi “Sokka irti” on myynyt yli 32 000 kappaletta ja uransa aikana Jare Tiihonen on myynyt yhteensä lähes 150 000 albumia.

Cheek @ Helsingin Jäähalli
lauantaina 21.9.2013 klo 19 (ovet klo 17.30)
Ennakkoliput toimituskuluineen alkaen 34,50€ /kpl
Permannolle suositusikäraja: K-13
Istumakatsomot: Ikärajaton

Liput tulevat myyntiin tiistaina 5.3.2013 klo 9 Lippupalvelussa www.lippupalvelu.fi

Avainsanat: ,